Local

Peste 500 de anvelope uzate şi zece tone de acumulatori auto - deşeuri, confiscate ?n Vama Nădlac

07.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Peste 500 de anvelope uzate şi zece tone de acumulatori auto - deşeuri au fost confiscate în Vama arădeană Nădlac, întrucât marfa, în valoare de 45.000 de lei, nu era însoţită de documente de provenienţă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Garda Financiară Arad, un autocamion care transporta peste 500 de anvelope uzate şi zece tone de acumulatori auto -deşeuri a fost oprit în Vama Nădlac, pe sensul de intrare în ţară, la sfârşitul săptămânii trecute, la un control al comisarilor instituţiei.

"A fost oprit în vederea controlului un ansamblul de transport care transporta anvelope auto uzate şi deşeuri baterii - acumulatori auto. Conducătorul auto, pentru încărcătura transportată, nu a putut prezenta organului de control niciun document de provenienţă", se arată în comunicat.

În camion se afla un bărbat care a declarat că este proprietarul mărfurilor şi că urma să le valorifice ca deşeuri în ţară, însă acesta nu deţinea nicio autorizaţie pentru comerţ valabilă pe teritoriul României.

Bărbatul, care este din Neamţ, a primit un avertisment, iar comisarii au dispus confiscarea încărcăturii, respectiv 10.000 de kilograme de acumulatori auto - deşeuri şi 502 anvelope auto uzate, în valoare totală de 45.000 de lei.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro