Local

Pictorul german găsit mort la Arad s-a sinucis din dragoste

08.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Procurorii criminalişti din Arad au ajuns la concluzia că pictorul german care a fost găsit mort, duminică, în locuinţa sa din municipiu, s-a sinucis pe fondul unor decepţii sentimentale.

Procurorul de caz Florin Roman de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a declarat, luni, că autopsia a relevat că a fost vorba despre o sinucidere.

"În această dimineaţă (luni - n.r.) a avut loc autopsia cadavrului. Moartea a fost violentă. Medicii legişti au stabilit că aceasta a fost urmare a celor două lovituri de cuţit pe care şi le-a aplicat victima în zona pieptului. Concluzia este sinucidere", a declarat Florin Roman.

Procurorul a adăugat că, în urma informaţiilor obţinute la audieri, a rezultat că cetăţeanul germanul "era deprimat şi probabil că probleme sentimentale l-au determinat să recurgă la un asemenea gest".

Pictorul din Germania, care lucra de câţiva ani ca voluntar la o fundaţie din Arad, unde îi ajuta pe copiii cu dizabilităţi, a fost găsit mort, duminică, în casa în care locuia, procurorii constatând că era înjunghiat de două ori în piept.

Bărbatul se numea Ansgar Heiling şi era stabilit de cinci ani în judeţul Arad, unde lucra ca voluntar la o fundaţie şi îi ajuta pe copiii cu dizabilităţi aplicând terapia prin pictură, dar de câteva zile nu mai trecuse pe la fundaţie.

Colegii bărbatului l-au căutat acasă, duminică, pentru că de dimineaţă ar fi trebuit să participe la întâlnirea membrilor fundaţiei.
"Uşa era încuiată din interior şi lumina aprinsă. L-am sunat şi îi auzeam telefonul în casă. Am sunat la 112 şi au venit pompierii, care au spart uşa. Era un om bun, învăţa copiii să picteze şi le cânta la chitară", declara un coleg al bărbatului.

Pompierii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge şi au chemat Poliţia şi procurorii criminalişti.

Anchetatorii spuneau că victima era înjunghiată de două ori în piept şi că locuinţa nu era răvăşită.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro