Local

?Săptăm?na Păm?ntului ?n Arad?, promovată cu o floare şi un semn de carte

08.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Reprezentanţii Consiliului Local Civic Arad şi-au promovat astăzi în stradă evenimentul „Săptămâna Pământului în Arad -  21-27 martie” şi totodată au marcat „Ziua Femeii” oferindu-le doamnelor şi domnişoarelor care au trecut pe Bulevardul Revoluţiei, o floare şi un semn de carte inscripţionat cu logo-ul „Săptămânii Pământului”.

Parteneriat cu IŞJ

Tot astăzi, CLC şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad au semnat un parteneriat de colaborare în scopul implicării cât mai multor unităţi şcolare şi preşcolare din municipiu şi judeţ la activităţile complexe care se vor desfăşura cu ocazia evenimentului “Săptămâna Pământului în Arad”. Unităţile interesate sunt sfătuite să trimită proiectele prin care doresc să se implice până cel târziu vineri, 11 martie. „Ne bucurăm că alături de Primăria Municipiului Arad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Arad şi Agenţia de Protecţie a Mediului Arad, o altă instituţie importantă ni se alătură ca partener principal în organizarea acestui eveniment major”, spun reprezentanţii CLC.

“Săptămâna Pământului în Arad” va cuprinde o serie de acţiuni, printre care amintim: colectarea de deşeuri de hârtie şi plastic (pet-uri), expoziţii tematice realizate de copii, ecologizarea de către voluntari a unor porţiuni ale malului Mureşului, împădurirea unor supraţete din Parcul Natural Lunca Mureşului, expoziţii multimedia, concursuri de orientare turistică, vizionări de filme documentare, prezentare de modă ECO, dezbateri publice pe probleme de mediu, concerte, precum şi alte evenimente pentru promovarea importanţei mişcării şi a sportului într-un mediu sănătos.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro