Local

Miss Arad promovează sănătatea

10.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Editia a VI-a a concursului judetean de frumusete se va invartii in jurul ideii  “Frumusetea inseamna sanatate”, un slogan care incurajeaza viitoarele participante la un stil sanatos de viata.

Organizatorii concursului, agentia Angels Events si asociatia Angels Organization aduc la fel ca in fiecare an, un suflu de originalitate prin aceasta initiativa care comunica aradencelor ca frumusetea este reprezentata de naturalete. Pe aceeasi linie, aceasta  coordonata va atinge toate activitatile si evenimentele promovate.

De asemenea, concursul si-a pastrat scopul caritabil,  aspectul cultural, directia educativa si sprijinul acordat tinerilor talentati in diverse domenii de interes.

Preselectia concursului va avea loc in aceasta primavara, in timp ce finala Miss Arad 2011 se va desfasura la inceputul lunii iulie.
In cadrul preselectiei Miss Arad vor putea participa toate fetele frumoase care au  domiciliul stabil in judetul Arad, varsta minima de 14 ani si maxima de 24 ani, sunt necasatorite, au inaltimea minima de 1,67m si au aspectul fizic placut.

Pentru mai multe informatii administrative, este pus la dispozitie site-ul comitetului organizatoric: www.angelsgroup.ro.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro