Local

Traficul pe DN 7, blocat după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea, a fost reluat

11.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Traficul pe DN 7, care a fost blocat, vineri dimineaţă, pe ambele sensuri, în apropierea localităţii Săvârşin, din judeţul Arad, după producerea unei tamponări în lanţ, în urma căreia un TIR s-a răsturnat pe şosea, a fost reluat după aproximatv două ore de la producerea accidentului.
Potrivit Poliţiei Arad, traficul în apropierea localităţii Săvârşin a fost reluat pe ambele sensuri după aproximativ două ore de la producerea accidentului.

Conform sursei citate, în zonă a fost adusă o macara care a ridicat TIR-ul şi l-a tracat într-o parcare.

Traficul rutier pe DN 7 a fost blocat, vineri, pe ambele sensuri, în apropierea localităţii Săvârşin, din judeţul Arad, în urma producerii unei tamponări în lanţ, un TIR fiind răsturnat pe şosea, fără a exista răniţi.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Arad, în tamponare au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism care circulau în aceeaşi direcţie, respectiv dinspre Arad spre Deva.

În zona localităţii Săvârşin, pe DN 7, unul dintre automarfare a frânat brusc, astfel că ceilalţi doi şoferi nu au putut reduce viteza la timp pentru a evita coloziunea.

Un TIR care circula în spatele primului vehicul de mare tonaj a intrat în remorca acestuia, care s-a răsturnat pe şosea, blocând ambele sensuri de circulaţie.

Un alt autoturism care circula în acelaşi sens a intrat în remorca celui de-al doilea automarfar, dar în urma coliziunii în lanţ nu au rezultat răniţi.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro