Local

Femeie din Arad, cercetată după ce a ?ncasat 8.000 euro pe un teren expropriat care nu ?i aparţinea

16.03.2011 ⋅ 0 comentarii

O femeie din judeţul Arad este cercetată penal după ce a încasat fără drept despăgubiri de 8.000 de euro acordate de stat pentru un teren expropriat pentru că se află pe traseul autostrăzii Nădlac-Arad.

Femeia cercetată de poliţişti, Ana L. (62 de ani), este din oraşul arădean Nădlac şi este acuzată că a încasat o sumă de aproximativ 8.000 de euro de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru un teren care se află pe traseul autostrăzii Nădlac-Arad şi care a fost expropriat.

"Din cercetările poliţişti s-a stabilit că în perioada septembrie-decembrie 2010 femeia a declarat în faţa autorităţilor că este proprietara unui teren agricol în suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, cu toate că încă din 16 mai 2004 a vândut această suprafaţă de teren prin contract de vânzare-cumpărare sub semnătură privată", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Arad.

Din suprafaţa de 5.000 de metri pătraţi, au fost expropiaţi 2.166 de metri pătraţi, iar poliţiştii spun că femeia a încasat fără drept despăgubirea acordată de stat, care ar fi trebuit să revină actualului proprietar al terenului.

Arădeanca este cercetată penal pentru fals în declaraţii şi înşelăciune.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro