Local

Rănit de un panou publicitar luat de v?nt

18.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat a ajuns la spital, joi, după ce a fost rănit de un panou publicitar dărâmat de vântul puternic, la Arad, unde tot din cauza vântului mai multe bucăţi de azbociment au căzut de pe acoperişul unei clădiri şi au avariat două maşini.

Bărbatul rănit are 65 de ani şi a fost lovit de un panou publicitar care era prins pe faţada unei clădiri în care funcţionează o casă de schimb valutar, în zona UTA, în urma incidentului victima fiind transportată la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, panoul publicitar a fost desprins de vântul puternic.
"Victima poate depune o plângere împotriva firmei care deţine panoul publicitar, iar firma poate fi trasă la răspundere", a spus Tuduce.
Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii afirmând că are un traumatism cranian şi că este în stare stabilă.

Vijelia a mai avariat acoperişul unei clădiri aflate în centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revoluţiei.
Câteva plăci din azbociment din construcţia acoperişului au fost desprinse şi au căzut pe stradă, fiind avariate două autoturisme.
Joi după-amiază, echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad mai intervin în Piaţa Avram Iancu, din centrul oraşului, unde bucăţi din faţada unei clădiri istorice s-au desprins şi au căzut pe trotuar, fără să rănească pietoni. Angajaţii ISU desprind controlat bucăţile de tencuială şi ornamentele din zidărie,.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro