Local

Pregătiri pentru umplerea unui bazin de la Ştrandul ?Neptun? cu apă termală

18.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Acum, că s-a încheiat forarea pentru apă termală la Ştrandul „Neptun”, primăria vrea să aprobe studiul de fezabilitate în vederea execuţiei lucrărilor de reţea şi instalaţii care să asigure transportul apei de la puţ spre staţie şi de la staţie spre bazin.

Valoarea totală a investiţiei este de 181.000 de lei, însă în proiect este precizat mai departe faptul că valoarea este de fapt confidenţială şi se va actualiza în funcţie de evoluţia preţurilor. Conducta preizolată din oţel pentru transportul apei spre staţie va avea lungimea de 165 m, vor fi instalate un contor de apă caldă, un filtru de impurităţi, un cămin de apometru. Durata de realizare a investiţiei este de 3 luni.
Apa geotermală cu care va fi umplut unul dintre bazinele de la ştrand are temperatura de aproximativ 30 grade.

Bazin nou în zona pentru copii şi vârstnici

Având în vedere faptul că au fost finalizate şi lucrările de amenajare a ştrandului pentru copii şi vârstnici, urmează să fie construit un bazin pentru persoane adulte în incinta ştrandului  pentru copii şi vârstnici.

Consilierilor municipali li se propune ca marţi să voteze studiul de fezabilitate în vederea realizării acestei investiţii. Valoarea totală a acesteia este estimată la 463.620 lei.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro