Local

Din categoria ?scandalos de ieftin?, Geanina Pistru ne asigură: 10 lei pentru intrarea la Ştrandul ?Neptun? e de fapt foarte puţin

23.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Cu 15 voturi „pentru”, proiectul referitor la executarea unor lucrări de reţea şi instalaţii care să asigure la Ştrandul “Neptun” transportul apei geotermale de la puţ spre staţie şi de la staţie spre bazin, a fost adoptat în cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal de ieri. Investiţia nu a fost salutată însă de alţi 5 consilieri. Printre aceştia Claudiu Cristea, care a acuzat administraţia de lipsă de viziune pe termen lung, de vreme ce din anul 2008 au fost investite milioane de euro în această zonă de agrement, dar care prin politica de preţuri îi îndepărtează tot mai mult pe arădenii care ar trebui să beneficieze de fapt de aceste modernizări. În plus unul dintre bazinele refăcute în 2009 va fi acum modificat, adâncit, pentru a fi umplut cu apă termală.


„Ştrandul arădenilor s-a transformat într-un loc prohibitiv. Au fost instalate nişte ţarcuri mizerabile, pentru a proteja afacerile unora. Nu mai e un loc de agrement”, şi-a spus părerea şi Cristian Moisescu.

Viceprimarul Geanina Pistru a ţinut să intervină, după aceste critici: „Noi creăm bazine, am băgat apă caldă, apă termală. Aceasta este viziunea noastră din 2004, viziunea primarului care a fost ales, cu consiliul local municipal şi a unor oameni din primărie. Pentru gazon, apă termală, civilizaţie, biletul este foarte ieftin”.

Tiberiu Dekany nu s-a putut nici el abţine de la un comentariu: „Dacă pentru dumneavoastră preţul este mic, pentru ceilalţi sigur este mare”. Liberalul a propus eliminarea biletului pentru zona comercială şi pentru cea a căsuţelor.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro