Local

?ncepe reabilitarea drumului Arad - Curtici

29.03.2011 ⋅ 0 comentarii

Conducerea Consiliului Judeţean anunţă începerea lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean 709B, Arad – Curtici

Primul tronson pe care se vor efectua lucrările are o lungime de 4,25 km, iar finanţarea este asigurată în întregime de Consiliul Județean Arad. Valoarea totală a investiției este de 5.039.165 de lei. „Am început cu acest tronson, din surse proprii, urmând să continuăm lucrările din fonduri guvernamentale”, a declarat Nicolae Ioțcu, președintele CJA.

Lucrările vor avea în vedere, de la repararea defecţiunilor cauzate de fenomenul de îngheţ-dezgheţ prin înlocuirea structurii rutiere existente contaminate, până la înlocuirea şi completarea semnalizării rutiere verticale, dar şi executarea marcajelor rutiere orizontale. Reabilitarea  porţiunii de drum până la Curtici va continua cu finanţare în cadrul Programului Naţional de reabilitare a infrastructurii rutiere.
Un alt tronson de drum pe care în perioada imediat următoare vor demara lucrări de reabilitare este DJ 709 Gurba – Cermei. „Reabilitarea acestui drum se va face prin tehnologia de reciclare la rece, valoarea totală a lucrărilor, cu durată de execuţie de șapte luni, ajungând la aproape 4,7 milioane de lei, cu fonduri în totalitate de la bugetul Consiliului Judeţean Arad”, a mai spus Nicolae Ioţcu.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro