Local

Megapetrecere la Sala Polivalentă din Arad

01.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Un grup de ONG-uri pentru tineret organizează în această seară petrecerea anului în Arad. Invitaţii sunt de excepţie: Puya, Inna, Fly Project, DJ Tiesto.

Show-ul va fi prezentat de Bianca Drăguşanu, pe care organizatorii au convins-o în ultimul moment să accepte invitaţia şi să cedeze din pretenţiile financiare iniţiale.

În spatele scenei s-a amplasat deja un ecran LCD uriaş (închiriat de la Magazinul Cocor din Bucureşti), care va transmite din Dubai imagini de la Next Top Model cu Cătălin Botezatu. Botezatu, care iniţial a refuzat să apară în cadrul show-ului de la Arad, a fost convins totuşi de Bianca Drăguşanu.

Petrecerea, care începe la ora 20, se va încheia la ora 24. Fiecare participant primeşte un bilet de tombolă, cu care beneficiază de consumaţie gratuită (dar nu mai mult de 3 cocktailuri/pers) la luxosul bar organizat în incinta Sălii Polivalente.
De la ora 24, organizatorii schimbă macazul şi se adresează unui alt gen de public. Pentru prima oară în acest an în România vor urca pe scenă cei mai importanţi manelişti: Nicolae Guţă, Vali Vijelie, Florin Salam, Adrian Minune şi Babi Minune. Acest spectacol va fi prezentat de colega de platou a Biancăi Drăguşanu, Daniela Crudu.

Între cele două evenimente se va organiza un playboy party în care doritorii se vor poza alături de Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu.
Primii 100 sosiţi la petrecere vor primi gratuit câte un tichet de cumpărături de 300 de lei în Mall.
Având în vedere facilitatea ofertei şi faptul că numărul de locuri este limitat, evenimentul nu a fost intens promovat.
Rezervări de ultim moment la numărul de telefon : 0722.946.543.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro