Local

T?rguri de Paşti ?n Arad

12.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Cadouri, oferte pentru sărbătoarea pascală, dar şi diverse soiuri de plante, flori de grădină, sau plante exotice, toate reunite la ediţia din acest an a targului  de Paste de la Expo Arad. Astfel , incepând de miercuri arădenii vor avea  parte de  trei targuri, care se vor desfăşura in aceaşi perioadă, Targul de Paste, Estival si  Gardenia.

Târgul de Paşte – târg de bunuri generale, Gardenia - unul de flori şi amenajări peisagistice şi Estival – târgul ofertelor turistice, care vor reuni pe suprafaţa complexului expoziţional peste 60 de firme din România şi Ungaria.

Târgul de flori Gardenia, aflat la cea de-a XII-a ediţie, propune şi anul acesta variate soluţii pentru amenajarea şi întreţinerea grădinilor, parcurilor şi spaţiilor verzi.  Cat despre planurile de vacanta estival, târgul destinat ofertelor turistice, vine în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte inedite şi pachete atractive pentru cele mai aventuroase şi exotice destinaţii din ţară şi din străinătate.

Pentru cei care doresc să achiziţioneze produse tradiţionale, dar şi diferite bunătăţi, sunt aşteptaţi de municipalitate la Targul Primăverii din faţa primăriei.

Dacă municipalitatea a  deshis targul din faţa primăriei, Targul de Paste de la Expo ii aşteapă pe arădeni cu multe surprize,  incepând de miercuri de la ora 11.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro