Local

Cu o săptăm?nă ?nainte de ?Marşul bicicliştilor? al CLC, primăria organizează ?Cupa Aradului la ciclism?

15.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Direcia Judeteană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă Voinţa şi secţia de ciclism a Asociaţiei Turiştilor Montani organizează în data de 1 mai 2011 „Cupa Aradului la ciclism”, la care sunt invitaţi să participe toţi arădenii pasionaţi de biciclete.

Competiţia se va desfăşura pe Bd. Revoluţiei, pe un traseu în circuit între Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu str. N.Grigorescu. Participanţii se vor putea înscrie la trei categorii: copii până la 14 ani, care vor parcurge două tururi de circuit (aproximativ 3,5 km), categoria OPEN, deschisă tuturor vârstelor şi oricărui tip de biciletă (7 tururi de circuit, aproximativ 13 km) ) şi categoria  viteză, destinată biciletelor cursiere (15 tururi, aproximativ 27 km).

Organizatorii vor oferi numerose premii pentru câştigătorii celor trei curse, dar şi pentru alţi participanţi. Festivitatea de premiere va avea loc la Ştrandul Neptun, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului estival 2011.

Înscrierile pentru participarea la Cupa Aradului la ciclism încep de luni, 25 aprilie, la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, str. Lucian Blaga nr. 20, telefon 0257/280652 0257/280939 şi pe site-ul primăriei www.primariaarad.ro. De asemenea, în ziua concursului se vor mai putea face înscrieri la linia de start în faţa Primăriei, de la ora 9.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro