Local

Contor Grup Arad a cerut intrarea ?n insolvenţă!

22.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Producătorul de contoare Contor Grup (CGC) a solicitat la Tribunalul Arad intrarea în insolvenţă, deoarece nu mai poate plăti datoriile din cauza scăderii activităţii, conform unui raport transmis miercuri Bursei de Valori Bucureşti.

"Ca urmare a numărului comenzilor, a creşterii accentuate a preţului materiilor prime, preecum şi a serviciilor conexe, societatea se confruntă cu o lipsă majoră de lichidităţi, fiind în situaţia de a înregistra constant datorii, fapt care o împiedică să acceseze pieţe noi", se arată în raport.
Compania înregistrează datorii faţă de furnizori şi întârzieri la plata creditelor bancare contractate, precum şi la plata taxelor şi impozitelor.
Potrivit celor mai recente raportări, directorul general şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Tudor Caracioni, deţine prin compania Contor Caracioni un pachet de 61,4% din titlurile societăţii din Arad.

Acţiunile Contor Group au fost tranzacţionate miercuri, la un preţ de 0,0590 lei/ unitate, în scădere cu 1,5% faţă de referinţă, capitalizarea firmei fiind de 11,4 milioane lei.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro