Local

Bărbatul din Timişoara care s-a sinucis la mall-ul din Arad avea un carneţel cu desene ciudate

27.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Timişoara s-a aruncat de la primul etaj al parcării cu plată al Atrium Center din Arad.

Asupra sinucigaşului din mall a fost găsit un carneţel cu adnotări, desene cu chipuri de oameni, animale, care în opinia anchetatorilor denotă o tulburare psiho-somatică. Luni dimineaţa carneţelul acesta, care a fost ridicat de către anchetatori, va fi predat psihologului poliţiei, care va stabili profilul psihologic al victimei. Ni s-a spus că desenele din carneţel erau groteşti, confuze, tulburătoare.
Bărbatul era din Timişoara, avea 30 de ani. Sâmbătă acesta s-a întors de la Viena şi era în drum spre Timişoara. Nu avea bagaje asupra sa, doar aşa cum scriam şi noi ieri, bagaj de mână. Tânărul a decedat la spitalul judeţean din Arad. Nu a lăsat în urma sa nicio explicaţie, niciun bilet de adio.

Incidentul s-a produs în jurul orei 15:30, sâmbătă. La faţa locului au venit două echipaje de poliţie şi o ambulanţă de la  SMURD. Paramedicii au încercat să îl resusciteze timp de mai multe zeci de minute. Bărbatul s-a lovit cu capul de asfalt chiar lângă o gură de canal, fiind ridicat dintr-o baltă de sânge.
Pe balustrada de unde s-a aruncat se vede urma pantofului sport. Poliţia a izolat  zona şi se fac cercetări. La ora 16.30 la faţa locului rămăsese doar un echipaj de poliţie. Bărbatul avea asupra sa o pungă neagră de cadouri cu foarte puţine cumpărături.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro