Local

Aradul vuieşte pe la colţuri: Cine e marele c?ştigător la 6 din 49?

27.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Un oraş întreg murmură pe la colţuri: cine e, cine e marele câştigător, norocosul căruia i s-a împlinit visul tuturor românilor de condiţie medie şi joasă? Cine este cel căruia i-au căzut, practic, din cer 10,3 milioane de euro, care vor rămâne "doar"  7,5 după scăderea impozitului? Până acum, nu au apărut informaţii oficiale despre marele câştigător. Nu se ştie dacă acesta a mers sau nu deja la Bucureşti să-şi revendice premiul. Cu cât va sta mai mult în anonimat, cu atât curiozitatea arădenilor va fi mai mare: cine e? Să fie vecinul? Să fie prietenul prietenului? Să fie el, el sau poate...el? Din informaţiile noastre, mai multe persoane din cartierul Grădişte au fost asaltate astăzi de cunoştinţele curioase despre identitatea câştigătorului. Cu toţii vor să audă măcar o informaţie, dacă e bărbat sau femeie, dacă stă pe o parte sau pe alta a cartierului. Unii spun că există şi posibilitatea ca marele câştigîtor să nu fie arădean pentru că la agenţia loto din Grădişte mai obişnuiesc să îşi încerce norocul şi români aflaţi în tranzit spre nordul ţării sau spre celelalte localităţi din judeţ. În ciuda eforturilor, nu am reuşit să strângem prea multe informaţii. Câţiva grădişteni ce-şi petreceau după-amiaza de marţi  într-un local de lângă agenţia loto de pe strada Petru Rareş spun că sigur este vorba un locuitor al cartierului. Mai multe însă...deja ţin de domeniul folclorului de cartier: ba că stă pe o anumită stradă ("unde stau taxiurile" - Şoimului), ba că e "secret, că altel i-ar fi luat deja gâtul", ba că "dacă aş fi câştigat eu, deja m-aş fi aflat la Miami's Beach"

Agenţia Loto 2-38 este una mică, aflată la parterul primului bloc de pe partea dreaptă, cum se coboară viaductul. Luni şi marţi a fost închisă, iar miercuri are programul între 9 şi 17. Cel mai probabil, posesorul biletului "aurit" nu va veni la agenţie pentru a-şi ridica premiul, ci va pleca direct la Bucureşti. Teoretic, identitatea acestuia nu ar fi greu de aflat dacă s-ar consulta înregistrările camerelor video din agenţie. Acest lucru este, însă, de competenţa Poliţiei sau conducerii Agenţiei Naţionale Loteria Română.
Dacă aveţi informaţii relevante despre un eventual câştigător, anunţaţi-ne la vestic@vestic.ro sau scrieţi la comentarii!

Sursa: Observator.info

Autor: L.C ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro