Local

?nscrieri pentru Cupa Aradului la Ciclism

28.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Pasionaţii curselor de biciclete se pot înscrie online la Cupa Aradului la Ciclism pe site-ul Primăriei MunicipiuluiArad www.primariarad.ro. Competiţia va vea loc duminică, 1 mai. Sunt organizate 3 categorii de concurs: copii (până la 14 ani), OPEN (toate vârstele şi orice tip de bicicletă) şi viteză (biciclete cursiere).

Cupa Aradului la Ciclism este organizată de Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Direcia Judeteană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă Voinţa şi secţia de ciclism a Asociaţiei Turiştilor Montani pe un traseu în circuit pe Bd.Revoluţiei între Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu str. N.Grigorescu. Startul se va da din faţa Primăriei la orele 11 (concursul de copii), 12.30 (categoria Open) şi 14 (viteză).


În funcţie de categorie, concurenţii vor parcurge: copii - 2 tururi de circuit (aproximativ 3,5 km), categoria Open -7 tururi de circuit (aproximativ 13 km) ), respectiv categoria  viteză, 14 tururi (aproximativ 27 km)

Organizatorii vor oferi numeroase premii pentru câştigătorii celor trei curse, dar şi pentru alţi participanţi. Festivitatea de premiere va avea loc la Ştrandul Neptun, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului estival 2011.

Înscrierile pentru participarea la Cupa Aradului la ciclism se pot face pe parcursul acestei săptămâni la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, str. Lucian Blaga nr. 20, telefon 0257/280652 0257/280939 şi pe site-ul primăriei www.primariaarad.ro. De asemenea, în ziua concursului se vor mai putea face înscrieri la linia de start în faţa Primăriei, de la ora 9.


Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro