Local

Firma lui Gheorghe Seculici va proiecta 17 grădiniţe pentru Ministerul Educaţiei

28.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Gheorghe Seculici, socrul primarului Gheorghe Falcă (finul lui Traian Băsescu), se pare că a reuşit să mai câştige un contract important de proiectare. Dacă în Arad firma lui Gheorghe Seculici, preşedinte PDL Arad, câştigă foarte multe contracte importante pe bani publici şi nu numai, de data asta este vorba despre un contract de proiectare a 17 grădiniţe, pentru Ministerul Educaţiei, condus tot de un arădean, Daniel Funeriu.
Firma Proiect Arad SA, unde Seculici este acţionar, a încheiat, conform realitatea.net, un contract de un milion de lei cu Ministerul Educaţiei.
Potrivit ziarului Ring, în 2005, firma Proiect Arad SA a primit 19 contracte fără licitaţie de la Consiliul Judeţean şi de la Primăria Aradului, condusă de ginerele lui Seculici, Gheorghe Falcă.

Contractul câştigat acum de firma liderului PDL cu Ministerul Educaţiei este finanţat atât din bani de la Guvern, cât şi dintr-un împrumut făcut la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Contactat de Realitatea TV , Gheorghe Seculici a declarat că nu a ştiut nimic până acum despre acest contract. "Nici nu am ştiut că participă colegii mei. E vorba de patru absolvenţi, de patru arhitecţi foarte buni, care au participat şi au câştigat şi concursuri internaţionale şi, în primul rând, cred că este o jignire pentru ei. Dacă întâmplător sunt acţionar la această firmă, asta nu înseamnă că trebuie bălăcărită activitatea unor tineri chiar foarte talentaţi", a declarat Seculici.

În actele firmei de la Registrul Comerţului, Gheorghe Seculici apare ca administrator, iar pe site-ul firmei arădene, la contact, acesta figurează ca preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro