Local

Proiectantii si executanții autostrăzii Nădlac-Arad nu au fost contestați, deși aproape toate celelalte tronsoane sunt contestate!

29.04.2011 ⋅ 0 comentarii

Opt ofertanti din 64 au contestat rezultatele licitatiilor organizate de Compania Nationala pentru Autostrazi si Drumuri Nationale pentru  tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva,  Orastie-Sibiu, potrivit datelor CNADNR transmise la solicitarea  HotNews.ro.

Cel mai contestat este lotul 1 din tronsonul  Timisoara-Lugoj care a fost castigat de consortiul condus de Spedition  UMB, grup detinut de Dorinel Umbrarescu, unul dintre oamenii de afaceri  supranumiti si "regii asfaltului".

Cel mai contestat castigator a fost Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana  per Condotte d’Acqua SpA – Cossi Construzioni SpA.
"Urmatoarele proceduri nu au fost contestate: Proiectare si executie  autostrada Orastie-Sibiu (lotul 3), Proiectare si executie autostrada  Nadlac-Arad (loturile 1 si 2)", a precizat CNADNR.

CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu. Printre castigatori se afla Grupul Romstrade (controlat de omul de afaceri Nelu Iordache), Spedition UMB si Tehnostrade (companii detinute de Dorinel Umbrarescu, unul dintre oamenii de afaceri supranumiti si "regii asfaltului), Strabag (care are numeroase afaceri cu statul si care se mai ocupa deja de constructia unui alt tronson de autostradă din Coridorul IV Paneuropean) si Astaldi (se ocupa, de asemenea, de un alt tronson de autostrada).

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro