Local

Marea Povestire la Grupul Școlar de Industrie Alimentară

06.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Sala festivă a Grupului Şcolar de Industrie Alimentară Arad a găzduit ieri  “Marea povestire” dedicată Campaniei Globale pentru Educaţie, campanie iniţiată de organizaţia Salvaţi Copiii.

La activitate au participat elevi ai claselor a XI-a A, a XI-a C, a IX-a A şi a X-a C, însoţiţi de cadre didactice, aceştia urmărind prezentările realizate de către prof. Iulia Ghinga, eleva Roşu Alexandra şi “Marea povestire” expusă de către invitata specială, consiliera municipală Adriana Chirilov care a stârnit admiraţia elevilor.

Întreaga activitate a decurs sub forma unui dialog între organizatori, invitata specială şi elevii partcipanţi, fiind o oră în care elevii au fost îndemnaţi să citească, să se cultive, să-şi dezvolte abilităţile de comunicare şi exprimare. Totodaţă, prof. Lavinia Ionoaia împreună cu câteva eleve din clasa dânsei,i-a invitat şi pe ceilalţi elevi să se alăture cercului de lectură pe care l-au iniţiat în acest an. Prof. Viorela Simedru a împărţit elevilor pliantele dedicate acestei campanii.  Directorul școlii, prof. Anca Stoenescu, i-a felicitat pe elevi pentru seriozitatea cu care se implică în diverse proiecte şi i-a îndemnat să lase lase măcar pentru câteva minute mijloacele moderne de comunicare şi să ia o carte din raft pentru a-şi îmbogăţi sufletul şi spiritul cu poveşti minunate. Activitatea a fost coordonată de către Consilierul educativ al școlii, prof. Iulia Ghinga, de prof. Viorela Simedru şi prof. Raluca Tulcan. 

Sursa: Observator.info

Autor: Miruna Negru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro