Local

Bărbaţii care au vrut să v?ndă mii de tablete de amfetamină, inclusiv la Arad, membri ai unui grup condus de un olandez

06.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Cei patru bărbaţi care au fost arestaţi după ce au fost prinşi de procurorii DIICOT în timp ce încercau să vândă peste 7.000 de comprimate de amfetamină fac parte dintr-o reţea de trafic internaţional de droguri pe relaţia Olanda - România, coordonată de un cetăţean olandez.

Potrivit unui comunicat de vineri al Poliţiei Judeţene Argeş, cei patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, trei dintre ei fiind prinşi în flagrant în timp ce ofereau spre vânzare peste 7.000 de comprimate de amfetamină, alte 2.192 de comprimate de amfetamină fiind găsite în maşina acestora.

Conform sursei citate, anchetatorii au stabilit că drogurile fuseseră procurate de la un bărbat de 43 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost reţinut la Arad, la o staţie peco, în timp ce aştepta să primească o parte din banii obţinuţi din vânzarea drogurilor.

"Totodată, din investigaţii a reieşit că aceştia făceau parte dintr-o grupare care se ocupa cu traficul internaţional de droguri pe relaţia Olanda - România, coordonată de un cetăţean olandez. În urma probatoriului administrat, cei patru au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", se mai precizeaza în comunicatul IPJ Argeş.

DIICOT a anunţat, joi, că patru bărbaţi - Nicolae Niculae, de 29 de ani, Gheorghe Niculae, de 27 de ani, Daniel Liţă, de 20 de ani şi Stelian Duţă, de 43 de ani, - sunt cercetaţi în stare de arest, pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi când încercau să vândă 7.200 de pastile de amfetamină, cu 14.400 de euro.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro