Local

Finaliştii ediţiei maghiare a concertului X ? Faktor ?n concert la Arad

12.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Maghiarii din Transilvania, dar nu numai ei ci toţi iubitorii de muzică au ocazia în acestă lună să-i asculte şi să-i aplaude pe finaliştii ediţiei maghiare a cunoscutului concurs X – Faktor. Turneul a poposit aseară şi la Arad, timp de aproximativ 2 ore polivalenta arădeană fiind o gazdă bună pentru voci talentate şi muzică de calitate, apreciate de cei aproximativ 1000 de spectatori.

Spectacolul de la Arad face parte dintr-un turneu mai amplu pe care finaliştii concursului îl susţin în Transilvania. („În decembrie am fost personal la Budapesta când a fost gala şi atunci am decis să fac acest turneu în Ardeal. Participă de regulă primii 6-7 finalişti dar avem şi invitaţi speciali”, a declarat Fulop Imre, unul dintre organizatorii concertului.

Cele mai multe aplauze le-au primit câştigătorul concursului, Varga Csaba şi surorile Edith şi Aliz Nyari, reunite sub numele Summer Sisters care au încins sala cu piesa „You Shook Me All Night Long” preluată din repertoriul AC/DC. Toţi aceştia s-au declarat impresionaţi de căldura publicului din România.

 Turneul a cuprins până acum mai multe oraşe precum Cluj Napoca, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe şi va continua în alte câteva oraşe din Transilvania.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro