Local

Joi seara: blocaj pe centura Aradului, unde s-a scurs motorină ?n urma unui accident

13.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Traficul s-a desfăşurat cu dificultate, joi după-amiază, pe şoseaua de centură a municipiuluiArad, care face parte din DN 7, după ce un autoturism a lovit rezervorul unui camion, iar pe carosabil s-a scurs motorină.

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Arad, care face parte din DN 7, în apropiere de o trecere la nivel cu calea ferată.
Conform poliţiştilor, şoferul unui autoturism care ieşea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate unui autocamion şi s-a izbit de acesta în partea laterală, fisurând rezervorul cu motorină.

"Nu s-au înregistrat victime, dar pe carosabil s-a scurs motorină, iar traficul se desfăşoară pe o bandă de mers din cele două, alternativ, în ambele sensuri", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Pompierii arădeni au mers la locul accidentului şi urmează să spele asfaltul după ce întreaga cantitate de motorină va fi transferată din rezervorul avariat.

"După ce se va transfera carburantul, se va interveni cu apă pentru spălarea carosabilului", a declarat Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Scurgerile de motorină au afectat o porţiune de aproximativ 30 de metri de carosabil, până când angajaţii unei firme din apropiere au adus recipiente pentru a aduna carburantul care curgea din rezervor.

Potrivit poliţiştilor, traficul rutier va reveni la normal cel târziu la ora 17.00, după intervenţia pompierilor.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro