Local

25 de echipamente moderne ?n valoare de peste 1,5 milioane de lei - la Clinica Vivasdent

24.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Clinica Vivasdent din Arad a marcat astăzi finalizarea proiectului „Vivas Dent – Dens Sana in Corpore Sano – diversificarea serviciilor şi creşterea calităţii asistenţei stomatologice” , prin care au fost achiziţionate 25 de echipamente moderne în valoare de aproximativ 1.523.000 de lei.

VIVASDENT SRL, aflată pe str. Octavian Goga la nr.21, a implementat acest proiect în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 – axa prioritară 4.3 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”. Contractul de Finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost semnat în 31.08.2010, valoarea totală a proiectului fiind de 1.522.927 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 832.920 de lei.

Scopul proiectului l-a constituit diversificarea serviciilor medicale şi creşterea calităţii actului medical. Clinica a fost dotată cu mobilier specific şi cu 25 de echipamente moderne, dintre care un aparat digitalizat de examinare radiologică panoramică şi tridimensională (CT), o lampă scialitică şi alte echipamente pentru laboratorul de tehnică dentară.

În urma implementării proiectului aufost angajate încă 7 persoane, iar pe termen lung, proiectul va conduce la creşterea numărului de pacienţi şi a cifrei de afaceri a societăţii Vivasdent. Administratorul acesteia şi managerul proiectului, doctorul Victor Valea, se declară mulţumit de faptul că proiecul care tocmai a fost finalizat va duce la creşterea nivelului profesional, dar mai ales la satisfacerea pacienţilor prin oferirea unor servicii de cea mai bună calitate. „Clinica noastră este specializată în implantologie şi dorim să creştem nivelul profesional al medicilor mai tineri din acest domeniu prin organizarea unor cursuri. Proiectul implementat prin P.O.R. ne-a permis să dotăm clinica cu aparate care ne vor permite să atingem calitatea şi performanţa dorite. Pentru noi este un start la un alt nivel de activitate, o provocare pentru orice profesionist, iar principalul beneficiar este pacientul”, ne-a declarat dr. Victor Valea.

Vivasdent a pornit la drum în anul 2007, când în urma unei investiţii personale a doctorului Victor Valea, a început reabilitarea clădirii nr. 21 de pe strada Octavian Goga. În anul 2009, atunci când s-a deschis clinica, aici lucrau doar 4 medici, iar acum s-a ajuns la un număr de 12 medici angajaţi, 3 tehnicieni dentari şi 11 asistente.


Sursa: Observator.info

Autor: Dana Mirea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro