Local

?ncep ?nscrierile pentru probele de aptitudini pentru clasa a IX-a la liceele vocaționale

25.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Candidaţii care doresc să fie admişi în clasa a IX-a la liceele vocaţionale sau să studieze în clase cu predare bilingvă (limba engleză sau limba germană), respectiv cei care doresc să studieze în limba maternă trebuie să susţină probe de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă.

Pentru înscrierea candidaţilor la aceste probe, secretariatele şcolilor generale completează, cu datele personale anexele fişelor de înscriere ale absolvenţilor clasei a VIII-a, care doresc sa participe la probe de aptitudini sau la probe de verificare a cunoştinţelor de limba modernă sau maternă. În cazul în care candidatul solicita înscrierea la mai multe probe de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limba maternă sau modernă, pot fi eliberate mai multe anexe ale fişei de înscriere.
â
Probele de aptitudini se susţin la următoarele unităţi de învăţământ din municipiul Arad: Liceul Pedagogic  „Dimitrie Ţichindeal”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic Baptist”Alexa Popovici”, Liceul Teologic Penticostal, Seminarul Teologic Ortodox.
În intervalul 27-31 mai va avea loc înscrierea candidaților care doresc să susțină probe de aptitudini, iar între 1 și 2 iunie va avea loc susținerea acestora. În 5 iunie se vor afișa rezultatele finale în unitățile de învățământ în care s-au desfăşurat probele şi se va transmite tabelul cu rezultatele la probele de aptitudini la Comisia judeţeană de admitere. În 28 iunie se va valida lista candidaţilor admişi la liceele/clasele la care s-au susţinut probe de aptitudini şi se va afişa lista în unitatea de învăţământ. În 30 iunie, candidații care nu au fost admiși la clasele pentru care au susținut probele de aptitudini vor ridica, de la liceele vocaționale, fișele de înscriere.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro