Local

Doar doi candidaţi pentru funcţia de director al Filarmonicii

25.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Ieri s-a încheiat sesiunea de depunere a candidaturilor pentru postul de director al Filarmonicii de Stat din Arad. Din sursele noastre doar două persoane şi-au depus proiectele de management, însă dosarele nu sunt impresionante şi este foarte posibil ca directorul să nu fie desemnat cu ocazia acestui prim concurs. Cei doi candidaţi nu sunt nume cunoscute, din câte am aflat noi. În condiţiile în care comisia nu se hotărăşte asupra unui candidat, respectiv niciunul dintre concurenţi nu reuşeşte să obţină cel puţin nota 7, concursul se va relua în termen de 30 de zile.
Deocamdată în perioada 25 – 31 mai se desfăşoară prima etapă  a analizei proiectelor de management, urmând ca în 3 iunie, la ora 10, în sala 60 din Palatul Administrativ, să aibă loc a doua etapă a concursului, respectiv susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului. Conform hotărârii CLM, persoanele care candidează trebuie sa aibă, printre altele, „capacitate deplină de exerciţiu, studii  de pregătire culturală dovedite prin atestare şi experienţă manageriala de minim un an“. Aceştia nu se încadrează dacă deţin o funcţie de conducere la o altă instituţie din România.

Viceprimarul Levente Bognar, responsabil de problemele culturale ale Aradului, nu ne-a putut oferi nicio informaţie referitor la candidaţii acestui concurs şi a încheiat convorbirea închizând telefonul fără nici un avertisment.

Director interimar al Filarmonicii este în continuare Rodica Tălmaciu, cea care şi-a înregistrat demisia în data de 1 martie 2011.  Aceasta a declarat că renunţă la funcţia de conducere din cauza unor tensiuni din interiorul instituţiei.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro