Local

Şoferul bulgar care a ucis fata pe o trecere de pietoni de la Selgros, arestat preventive. Ce pedeapsă credeți că ar trebui să primească?

27.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Şoferul bulgar care a lovit cu tirul o tânără pe o trecere de pietoni de la Selgros, iar victima a murit pe loc, a fost arestat preventiv, joi, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Bulgarul are 48 de ani şi a fost prins, miercuri, la un filtru organizat de poliţişti, la scurt timp după ce a lovit cu tirul o tânără care traversa strada pe o trecere de pietoni, şoferul fugind de la locul faptei.

"Conducătorul auto implicat în accident a fost prezentat Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, magistraţii emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber.
O tânără în vârstă de 23 de ani a murit, miercuri, după ce a fost lovită de un tir, pe o trecere de pietoni din municipiul Arad, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior.

Accidentul a avut loc pe o arteră intens circulată din cartierul  Micălaca, în apropierea unor centre comerciale, martorii declarându-le poliţiştilor că şoferul unui tir nu a oprit în faţa unei treceri de pietoni şi a lovit mortal tânăracare traversa strada. Şferul autotrenului a părăsit zona imediat după accident, astfel că martorii au sunat la 112, solicitând atât intervenţia medicilor, cât şi a poliţiştilor.

"Şoferul, care este cetăţean bulgar, a accidentat mortal o tânără care traversa regulamentar. Bărbatul a părăsit locul faptei, dar a fost identificat la scurt timp, pe o stradă din apropiere", declara Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro