Local

Generală ?Avram Iancu? ? ??ndrăgostită? de basme

30.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Şcoala Generală “Avram Iancu” a participat la a doua întâlnire din cadrul Proiectului Multilateral Comenius “We are in love with fairy tales”, în localitatea Elazig, Turcia, prin şase cadre didactice: Cornelia Borza (coordonator), Anca Popescu, Mariana Foltean, Florentina Silaghi, Lucia Dobrei şi Tiberiu Tulucan.

Deschiderea  oficială a mobilităţii a avut loc în sala festivă a şcolii, printr-un program artistic deschis de către elevi, prin dansuri tradiţionale specifice şi prezentarea poveştii turce, aleasă pentru activităţile prevăzute în cadrul proiectului. Programul întâlnirii a vizat  participarea la lecţiile organizate pentru ciclul primar, precum şi o activitate de formare cross-curriculară pentru elevii clasei a II-a, cu tematica “Elemente decorative în ceramica tradiţională românească”. În cadrul acestei întâlniri au fost prezentate produsele finale realizate până acum, s-a realizat  evaluarea primului an de proiect şi s-a discutat planificarea activităţilor ce se vor derula în următoarele mobilităţi din Polonia şi Grecia.

„Proiectul în care este implicată şcoala noastră şi-a dovedit eficienţa în primul an de derulare. Sperăm ca şi în al doilea an elevii noştri şi cadrele didactice să aibă parte de experienţe inedite, de activităţi diverse, din care să înveţe cât mai multe lucruri noi, să interacţioneze cu elevi şi cadre didactice din şcolile partenere. Întâlnirea a fost bun prilej de cunoaştere, informare reciprocă şi schimb de experinţă  între elevii şi profesorii şcolii din Elazig şi profesorii din celelate ţări partenere. Am fost uimiţi de ospitalitatea elevilor, profesorilor si părinţilor, care s-au implicat în organizarea  celei de a doua întâlniri de  proiect”, au explicat coordonatorii de proiect de la Ş.G. „Avram Iancu”.

Sursa: Observator.info

Autor: Miruna Negru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro