Local

Proiect educaţional - "ARAD MOBILIZEAZĂ-TE!!!" - Ediţia I

31.05.2011 ⋅ 0 comentarii

Miercuri, 1 Iunie 2011, la ora 13.00, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, la sala sporturilor Victoria din Arad, va avea loc finala competiţiei interşcolare « Arad Mobilizează-te! ».
Aflat la prima ediţie, proiectul început în luna mai s-a bucurat mare succes în rândul elevilor arădeni. Peste 800 de copii, împreună cu profesorii şi părinţii lor s-au mobilizat în cadrul probelor sportiv-distractive care le-au pus la încercare diversele calităţi fizice, îndemânarea şi spiritul de echipă.

După ce au înfruntat valurile din bazinul olimpic Delfinul în cadrul primei etape a concursului, iar apoi s-au întrecut în probe de sală, echipele formate din elevi, părinţi şi profesori se întorc în competiţie pentru marea finală. Echipele finaliste sunt :
- Şcoala Generală nr.5 Arad
- Liceul Pedagogic “Dimitrie Ţichindeal” Arad
- Grup Şcolar “Csiky Gergely” Arad
- Liceul Teoretic “Adam Muller Guttembrunn” Arad
Pe lânga cele 4 finaliste vor fi prezente la festivitatea de premiere echipele care au fost eliminate din concurs:
- Colegiul Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad
- Liceul Teoretic “Vasile Goldiş” Arad
- Şcoala Generală “Aurel Vlaicu” Arad
- Şcoala Generală “Avram Iancu” Arad

Toţi elevii şi toate şcolile participante la competiţie « Arad Mobilizează-te ! » vor primi premii constând în diverse materiele sportive.
În paralel cu competiţia va avea loc şi o interesantă expoziţie de desene intitulată * Lumea sportului văzută de mine *. La această expoziţie pot participa elevi din judeţul Arad.

Organizatori:

Primăria Municipiului Arad, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Arad, Insectoratul Şcolar Judeţean Arad

fashiondays.ro