Local

Psihiatrie pe Calea Victoriei, ?ntr-o clădire a CTP

01.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Judeţean Arad a pus ochii pe o clădire a Companiei de Transport Public şi vrea să mute acolo secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care în prezent funcţionează într-un imobil retrocedat proprietarului de drept.

S-a identificat aşadar corpul de clădire situat în Arad,  Calea Victoriei nr. 35B-37, clădire administrativă-cămin  care face parte din patrimoniul S.C. Compania de Transport Public S.A. Arad şi care în urma unor lucrări de reamenajare poate corespunde scopului pe care CJA şi l-a propus. În proiectul votat astăzi de consilierii judeţeni se arată că „în urma corespondenţei cu S.C. Compania de Transport Public S.A. Arad, aceasta este dispusă să închirieze un spaţiu din imobil în vederea reamenajării acestuia pentru spital”.

Clădirea administrativă - cămin, împreună cu terenul aferent de 3.850 mp figurează în capitalul social al CTP, reprezentând echivalentul în acţiuni, în sumă de 26.520 de lei.

Consilierii judeţeni i-au mandatat aşadar pe reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad în Adunarea Generală a Acţionarilor de la CTP să voteze închirierea acestui spaţiu din cadrul corpului de clădire administrativă, pentru Spitalul Judeţean.

Sursa: Observator.info

Autor: D.M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro