Local

Arădencele au urcat pe podium la Concursul național de gimnastică aerobică "Aerogym"

06.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Sala Polivalentă Victoria a găzduit, în weekend, concursul național de gimnastică Aerogym, ediția a IV-a, coordonat de prof. Fărcuța Elza de la Palatul Copiilor din Arad.

La concurs au participat peste 200 de copii de la palatele copiilor din țară dar și un echipaj din Ungaria.
Concursul a cuprins următoarele probe și categorii de vârstă: individual feminin, trio și grup, la categoriile cls. I-II, III-IV, V-VI, cls. VII-VIII și cls. IX-XII.

Fiecare participant a primit o diplomă de participare iar câștigătorii au fost recompensați cu medalii, diplome și pachete primite de la sponsorii competiției. Profesorul  coordonator al concursului, Elza Fărcuța, care a fost și sufletul evenimentului, împreună cu Ioana Lung, directorul Palatului Copiilor din Arad au înmânat participanților și îndrumătorilor de grupe premii, diplome, medalii și cadouri.

Palatul Copiilor din Arad a obținut 8 locuri I la categ. cls. I-II si III-IV trio I și grup I; la categ. cls. V-VI, proba trio și grup și la individual feminin următoarele fete: Felnecan Aida (cls. V-VI), Coman Silvia (cls. VII-VIII) și Stan Andrada (cls. IX-XII) și 3 locuri II la categ. cls.I-II probele trio și grup.

Sursa: Observator.info

Autor: Miruna Negru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro