Local

Restricţii de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei, ?n perioada Rusaliilor

13.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Autorităţile de frontieră din Arad au anunţat că în perioada Rusaliilor, respectiv de sâmbătă de la ora 23.00 (ora României) şi până luni, la ora 23.00, în Ungaria este interzisă circulaţia camioanelor, restricţia fiind impusă de către autorităţile acestui stat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră Arad, în perioada Rusaliilor camioanele nu vor putea circula pe teritoriul Ungariei.
Restricţia va fi aplicată de sâmbătă, ora 23.00 (ora României), şi până luni, ora 23.00.

"Conform legislaţiei statului vecin, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţionare a circulaţiei pe drumurile publice", se arată în comunicat.

Având în vedere numărul mare de automarfare care sunt aşteptate la ieşirea din ţară prin vama arădeană Nădlac, Poliţia de Frontieră Arad a dispus suplimentarea personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlulul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control pentru TIR-uri.
Totodată, pe drumurile din apropierea graniţei cu Ungaria vor exista patrule mobile formate din poliţişti de frontieră şi poliţişti de la Circulaţie, pentru a se asigura fluenţa traficului auto şi pentru informarea şoferilor.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro