Local

Primii chiriaşi ai noului mall! Inditex a ?nchiriat 3.700 mp ?n Galleria Arad pentru Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius

15.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Retailerul spaniol de modă Inditex a închiriat 3.700 de metri pătraţi în centrul comercial Galleria Arad dezvoltat de GTC, unde va deschide magazine Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius.

"Galleria Arad va oferi o gamă largă de retaileri internaționali şi locali. Suntem foarte mândri să anunțăm că Inditex Group a ales să se alăture proiectului GTC. Cu Zara, Bershka, Stradivarius şi Pull&Bear, Galleria Arad va deveni din această toamnă o destinație importantă pentru cumpărături", a declarat, într-un comunicat, Shimon Galon, directorul executiv al GTC România.

Centrul comercial are o suprafaţă de 33.600 de metri pătraţi şi este închiriat până în prezent în proporţie de 85%, printre chiriaşi numărându-se reţeaua de hipermarketuri Cora, Altex şi operatorul de cinematografe Cinema City.

GTC deţine integral proiectul după ce partenerul în proiect, dezvoltatorul israelian Aura Investments a decis retragerea din parteneriat. Proiectul este finanţat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Galleria Mall este amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

GTC mai deţine în România complexul de birouri City Gate din Bucureşti şi alte trei centre comerciale Galleria la Suceava, Buzău şi Piatra Neamţ, reprezentând 14% din portofoliul total al GTC evaluat la 1,702 miliarde de euro. La sfârşitul anului trecut, activele din România erau evaluate la 233 milioane de euro.

Galleria Arad reprezintă o investiţie de 70 milioane de euro şi are ca termen de finalizare toamna acestui an.

Grupul Inditex este prezent în România cu şapte mărci - Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti şi Zara Home - şi a ajuns la un total de 57 de magazine. Inditex a deschis primele magazine din România în 2004 în franciză, iar în 2007 a intrat direct pe piaţă, iar cifra de afaceri a grupului se apropie de 100 milioane de euro.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro