Local

Poliţist arădean cercetat pentru tentativă de omor după ce ar fi bătut un t?năr ?n postul de Poliţie

15.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Un poliţist din oraşul arădean Sebiş este cercetat pentru tentativă de omor de către procurorii Parchetului Tribunalului Arad, după ce ar fi bătut un tânăr în postul de Poliţie, în urma incidentului victima ajungând în comă la spital.

Familia unui tânăr din oraşul Sebiş a depus plângere penală pe numele a trei poliţişti din localitate, pe care îi acuză de purtare abuzivă, însă procurorii au preluat cazul şi îl acuză pe unul dintre poliţişti de tentativă de omor.

Conform reclamaţiei familiei, tânărul a fost dus la sediul Poliţiei Sebiş pentru cercetări, iar de acolo a fost preluat în stare de comă de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Arad, de unde a fost transferat imediat la un spital din Timişoara.

Tânărul, care nu îşi aminteşte nimic despre ce s-a întâmplat în clădirea Poliţiei Sebiş, ar fi fost dus la sediu pentru cercetări în urma unui conflict pe care l-a avut cu un localnic, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Procurorul de caz Denisa Marţi de la Parchetul Tribunalului Arad a spus că deocamdată a fost deschis un dosar de cercetare pentru tentativă de omor pe numele unuia dintre poliţiştii acuzaţi de familia victimei, în timp ce un coleg al omului legii este suspectat că a participat la agresarea tânărului.

"Familia îi acuză pe toţi cei trei poliţişti care se aflau în sediu când victima a fost agresată. În urma primelor cercetări, am deschis dosar pe numele unuia dintre agenţi, iar un al doilea este suspect. Partea vătămată nu îşi aminteşte nimic, dar cert este că victima a fost scoasă din sediu în stare gravă. Se pare că faptele s-au petrecut în holul postului de Poliţie, dar urmează să stabilim cu exactitate împrejurările şi persoanele care au participat la agresiune", a declarat procurorul Denisa Marţi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, a declarat că în acest caz a fost începută şi o anchetă disciplinară care îi vizează pe cei trei poliţişti.

Victima presupusei agresiuni se află la Spitalul Judeţean din Timişoara, medicii afirmând că a ieşit din starea de comă, dar că nu poate comunica decât prin gesturi din cauza unor leziuni suferite pe creier.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro