Local

Lecturi Urbane Arad editia a V-a

16.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Ne vedem în Piaţa Avram Iancu, sâmbătă, 18 iunie 2011

Arădenii aflaţi în Piaţa Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad) sâmbătă, 18 iunie 2011, vor avea parte de o întâlnire inedită cu iubitorii de carte, timp de câteva ore, începând cu ora 16:00.


Lecturi Urbane Arad a ajuns la ediţia a V-a. Ediţiile precedente au deschis apetitul arădenilor pentru lectură în spaţiu public. Au existat şi două ediţii speciale în liceu, proiect ce va fi continuat din toamna.

Lecturi Urbane Arad este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii. Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi face parte dintr-o demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti.

Civika.ro este o platformă de iniţiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.

Lecturi Urbane se adresează tuturor pasionaţilor de lectură, persoanelor cu iniţiativă, caracterizate de apetenţa pentru cultură şi nou, dispuse să dedice o parte din timpul lor liber pentru derularea acţiunilor, menite să îmbunătăţească societatea în care trăiesc.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro