Local

Echipa Colegiului Economic a c?ştigat un turneu de fotbal organizat la nivel naţional!

16.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Echipa de fotbal a Colegiului Economic Arad a câştigat un campionat naţional al liceelor, organizat la nivel de colegii deputaţiale de către patru deputaţi din Arad, Timiş, Brăila şi Bucureşti. De la Arad, în competiţie au intrat colegiul numărul 3, deputat Adrian Niţu, în prima fază fiind organizat un turneu la nivel local. Această fază a fost câştigată de Colegiul Economic, elevii acestui liceu avându-i ca adversari pe reprezentanţii colegiilor naţionale „Elena Ghiba Birta” şi „Dimitrie Ţichindeal”.  Câştigarea competiţiei la nivel local le-a dat dreptul tinerilor fotbalişti antrenaţi de profesoara Rodica Bogdan să participe la faza naţională, organizată la Bucureşti.

În faza pe ţară s-au calificat patru echipe, câte una din fiecare colegiu reprezentat de deputaţii Adrian Niţu (Arad), Dănuţ Liga (Bucureşti), Gheorghe Ciobanu (Timiş), respectiv Eugen Bădălan (Brăila). Echipa Aradului, condusă de profesoara Rodica Bogdan, a câştigat toate partidele, competiţia fiind de tip campionat. „Finala” turneului a fost contra selecţionatei din Timişoara, victoria din acest meci (2-0) fiind cu atât mai dulce cu cât mulţi dintre componenţii echipei noastre practică fotbalul de performanţă la echipele de juniori ale UTA-ei.  Cupa şi medaliile au fost înmânate tinerilor jucători arădeni de către marele fotbalist român Gică Popescu, fost căpitan al României dar şi a Barcelonei. Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu, a fost observatorul competiţiei dar şi responsabilul cu voia bună.

„Prin această competiţie am urmărit două aspecte importante prin care să implicăm tinerii: necesitatea de a face sport şi de asemenea, dorinţa de a face performanţă. Această sete de performanţă, transmisă de la o vârstă fragedă, poate fi reţeta de viaţă pentru mulţi dintre cei care au câştigat această competiţie”, a declarat deputatul arădean Adrian Niţu.

Componenţii echipei Colegiului Economic: Pârv Darius Florin, Gornic Alexandru Dan, Bej Emilian Valentin, Nicoraş Ionuţ, Vlad Michel, Bulza Petre Daniel, Bădică Flavius Marian, Butaş Alin Cristian, Wild Erich Norbert, Gavriş Ruben.

Sursa: Observator.info

Autor: L.C ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro