Local

Vineri are loc premierea concursului "Arad, dragostea mea", proiect al Mişcării Arădene

17.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Vineri, 17 iunie de la ora 17, Mişcarea Arădeană organizează la Armonia Center  premierea Concursului de creaţii "Arad,dragostea mea". Seara va conţine şi un spectacol de muzică şi dans pentru copii oferit de un grup de eleve ale Şcolii Populare de Artă, clasa Claudia Şteţco şi de copiii de la şcoala de dans Balroom Dance.

Juriul care va alege lucrările câştigătoare este format din Ionuţ Colta, Lucian Ţidorescu, Liana Mariana, Laurenţiu Cladovan, Orlando Toader, Florin Stana şi Camil Păcurar.

Toate lucrările înscrise în concurs vor fi afişate timp de 2 săptămâni într-o galerie "Arad, dragostea mea!" în cadrul complexului comercial Armonia Center.

În anul şcolar 2010-2011, proiectul "Arad,dragostea mea" a ajuns la un număr de 23 de clase, cuprinzând 8 instituţii de învăţământ.  Au fost organizate 3 sesiuni de formare a formatorilor şi a beneficiat de sprijinul unor parteneri importanţi ca Algeco, Armonia Center, Ascent Group, Asociaţia Miloş Cristea, BNB, Coca-Cola Hellenic, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, Foto Studio Enigma, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Arad, Librăria Cărtureşti.

Prin acest proiect, Mişcarea Arădeană doreşte să educe copii în spiritul valorilor Aradului şi să îi inspire pentru creionarea unui viitor mai bun, un viitor durabil şi sustenabil deopotrivă.

Sursa: Observator.info

Autor: C.P ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro