Local

Ţigări confiscate la Vărşand

29.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand au descoperit, în portbagajul unui autoturism, 100 pachete ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în România.

Ieri, în jurul orei 20.00, pe sensul de intrare în ţară, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat la controlul de frontieră o persoană de sex masculin, Roberth R., în vârstă de 40 ani, la volanul unui autoturism marca „DACIA”, înmatriculat în România.
Existând suspiciuni că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate, persoana în cauză împreună cu mijlocul de transport au fost conduse la sediul S.P.F. Vărşand pentru efectuarea verificărilor.

La controlul specific realizat asupra mijlocului de transport, în urma verificărilor s-a descoperit ascunsa, în portbagaj, cantitatea de 100 pachete ţigări marca „Jin Ling”. Valoarea ţigărilor descoperite este de peste 500 lei.

Deoarece bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative privind provenienţa ţigărilor, în conformitate cu prevederile Legi nr. 12/1990, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro