Local

Fără permis de conducere la frontieră

29.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană de sex masculin din România, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Ieri după amiază, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Mircea P., în vârstă de 49 ani, la volanul unui autoturism marca ,,MERCEDES’’, înmatriculat în Italia.
La controlul specific poliţiştii de frontieră au solicitat bărbatului pe lângă documentele de călătorie şi permisul de conducere. Cu această ocazie Mircea P. nu a prezentat un permis de conducere motivând că are unul eliberat de autorităţile italiene, dar pe care l-a pierdut. Astfel, au fost efectuate verificări amănunţite prin Punctul de Contact Oradea, de unde ni s-a comunicat că nu figurează în evidenţe ca fiind posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile italiene.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. La finalizarea cercetărilor urmează a fi prezentat procurorului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro