Local

Licitaţie pentru creşe şi grădiniţe ?n judeţul Arad

29.06.2011 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a lansat o licitaţie pentru proiectarea şi execuţia prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) a 101 creşe şi grădiniţe în şapte judeţe, cu o valoare totală estimată la 101,3 milioane lei, fără TVA.

Unităţile vor fi construite în judeţele Hunedoara, Timiş, Arad, Bihor, Prahova, Giurgiu şi Ilfov, iar criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, se arată într-un comunicat al MDRT.

Valoarea estimată maximă pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor se ridică la 29,2 milioane lei pentru judeţele Hunedoara şi Timiş, 27,8 milioane lei pentru Arad şi Bihor şi 44,3 milioane lei pentru Prahova, Giurgiu şi Ilfov.

Sumele sunt fără TVA şi includ costurile de proiectare şi execuţie, precum şi pe cele de finanţare.

Obiectivele au fost stabilite pe baza propunerilor autorităţilor publice locale şi în urma unei analize a ministerului, în baza criteriilor de prioritizare prevăzute de legislaţia în vigoare. Proiectele-tip utilizate pentru aceste investiţii sunt pentru creşe/grădiniţe cu una, două sau trei grupe de copii.
Autorităţile publice locale beneficiare identifică terenul pe care vor fi amplasate construcţiile şi vor realiza, la finalizarea investiţiei, dotările tehnico-edilitare.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro