Local

NUNTĂ DE DIAMANT LA Z?D?RENI

05.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Se privesc in ochi si se citeste din privirea lor respectul reciproc. Au trecut prin multe, dar    s-au tinut in permanenta de mana si nu s-au dat batuti. Au reusit sa faca fata tuturor greutatilor. Momentele de bucurie insa le-a dat curaj sa mearga mai departe si sa lupte pentru ca tot ce si-au propus sa se indeplineasca.Vorbim despre Emilia si Gheorghe Gancea un cuplu din localitatea aradeana Zadareni care au aniversat 60 de ani de la casatorie

 Dragostea poate dura o viata. O demonstreaza si Gheorghe si Emilia gancea  care au implinit  60 de ani de casnicie. Cei doi aradeni formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri  de la nivelul  Judetului Arad.

 In urma cu sase decenii a invitat-o pe ringul de dans, iar ea a acceptat devenindu- I partenera pentru intreaga viata. Cei doi varstnici si-au fost mereu alaturiAu invatat sa traiasca impreuna si mai ales unul prin altul. Existentele lor sunt impletite atat sufleteste cat si in ceea ce priveste viata de zi cu zi. Isi petrec fiecare zi alaturi, ajutandu-se si bucurandu-se de tott ceea ce viata le ofera. Exemplul sotilor gancea este unul demn de urmat. Este o dovada ca dragostea exista, ca familia reprezinta nucleul societatii si ca prin dragoste, intelegere, respect si intelepciune.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro