Local

IDENTITATE SCHIMBATĂ LA FRONTIERĂ

05.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din Republica Moldova care a încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră un document de identitate aparţinând altei persoane.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind cu un mijloc de transport internaţional, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară o persoană de sex feminin.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cartea de identitate prezentată la control. Astfel, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii instituţiei noastre s-a stabilit că documentul prezentat la control aparţine unei alte persoane.

S-a stabilit cu această ocazie că femeia se numeşte Aliona P., în vârstă de 28 ani şi  este cetăţean din Republica Moldova. Femeia a declarat că documentul fals a fost procurat prin intermediul unei persoane necunoscute, în schimbul sumei de 300 de euro, întrucât dorea să ajungă în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea viză pentru Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării Alionei P., urmând ca la finalizarea cercetărilor aceasta să fie prezentată procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro