Local

Un t?năr din Arad s-a ?mpuşcat la Căprioara pentru că nu a luat bacul!

05.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Tânărul din judeţul Arad care s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui, familia afirmând că băiatul era deprimat după ce picase examenul de bacalaureat, avea note bune în liceu şi terminase cu media 7,82.

Absolvise Liceul "Iuliu Maniu" din Arad. La probele scrise a obţinut 5,30 la limba şi literatura română, 2,95 la matematică şi 4,20 la biologie.

Directorul Liceului "Iuliu Maniu" Arad, Stelian Ionuţiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că absolventul a trecut luni pe la şcoală pentru a depune contestaţie la biologie.

"Copilul era liniştit, fără probleme disciplinare. Ieri (n.r. - luni) a trecut pe la şcoală şi a vorbit cu noi şi cu diriginta, afirmând că îşi va da examenele în toamnă. A depus contestaţia la biologie, sperând că va obţine nota 5, şi a spus că se va pregăti la matematică pentru a da examenul în toamnă. A plecat optimist de aici şi a spus că merge la ţară la tatăl său pentru a se linişti", a spus directorul unităţii şcolare.

Ionuţiu a spus că profesorii tânărului sunt şocaţi de moartea acestuia şi că atât cadrele didactice cât şi foştii colegi de clasă se vor organiza pentru a fi alături de familie la înmormântare.

Tânărul locuia cu mama sa în municipiul Arad, părinţii săi fiind despărţiţi.


Un tânăr de 19 ani din Căprioara s-a sinucis cu arma tatălui său, pentru că nu a luat bacalaureatul. Tânărul, aşa cum declară tatăl său, era foarte deprimat pentru că eşuase la examen.

„Probabil că băiatul ştia unde ţine tatăl său cheile lăzii de arme. Colegii mei au găsit lacătul şi cheia de la ladă. Băiatul nu a lăsat în urma sa niciun bilet” – declară purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce.

Tânărul de 19 ani a fost găsit de tatăl său, în noaptea de luni spre marţi, când acesta a revenit acasă. Zăcea fără suflare pe podeaua camerei, nu a mai putut fi salvat. Tatăl băiatul este pădurar.

În judeţul Arad, promovabilitatea a fost de 36,4% la bacalaureat. Elevul susţinuse examenul de bacalaureat la un liceu din municipiu, după care a plecat la ţară, la tatăl său.

"Băiatul era foarte deprimat în ultimele zile, cel puţin aşa reiese din declaraţiile tatălui"  - suţine Camelia Tuduce.

O echipă de criminalişti s-a deplasat de la Arad la Căprioara, pentru cercetări.

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro