Local

Ce mai fura aradenii? Piese de camion, petrol, acumulatoare de masina, vitei, generator de curent?

05.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au reuşit identificarea au depistat suspecţii în cazul unui furt cu prejudiciu în valoare de 5400 lei. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, M. VALENTIN de 43 ani şi M. ROBERT de 13 ani, ambii din Arad, prin tăierea gardului de sârmă, au pătruns în incinta  unei societăţi comerciale, de pe strada Ştefan Zarie, din municipiul Arad, iar din curte au sustras mai multe piese de camion marca „Scania” .

Prejudiciul cauzat în valoare de 5.400 lei a fost recuperat în totalitate, iar pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica au depistat o persoană suspectată de furt de produse petroliere.

In data de 2 iulie 2011, in jurul orelor 23.50, poliţiştii l-au depistat, in zona Parcului petrolier 17 Sud, pe K. ALEXANDRU de 40 ani din Turnu.

La controlul efectuat, in portbagajul autoturismului, pe care il conducea bărbatul,  respectiv in locasul rotii de rezerva,  s-au gasit 5 bidoane, cu cantitatea de aproximativ 35 litri de produs petrolier condensat.

Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar de cercetare penală  sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi tineri, suspectaţi că au sustras  acumulatorul unui autoturism.

Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 13/14.06.2011, B. Alexandru de 17 ani din Arad şi C. Emanuel Dan de 16 ani din Arad, au sustras acumulatorul unui autoturism Dacia 1310, parcat pe  Calea Romanilor din municipiul Arad.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul  Poliţiei oraşului Ineu  au depistat suspectul în cazul unui furt de la o fermă din localitatea Chereluş.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 21/22.04.2011, M. NECULAI, de 30 ani, din judeţul Iasi, a sustras din ferma aparţinând lui H. Ilie din localitatea Chereluş,  un generator de curent electric si o viţea, prejudiciul total fiind de 3100 lei.

Ieşeanul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro