Local

Motociclistul mort la Libelula nu avea permis!

12.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliția rutieră a constatat că motociclistul care a murit sâmbătă în centrul Aradului nu avea permis. El a trecut cu viteză mare pe culoarea roșie a semaforului și a fost pulverizat de un autoturism Renault care circula regulamentar.

Motociclistul în vârstă de 27 de ani conducea și un autoturism BMW, care era dat la vopsit. Cu câteva zile mai devreme, acesta a suferit un alt accident, lovind o mașină.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa sâmbătă în accidente de motocicletă în municipiul Arad, iar un al treilea este grav rănit.

Una dintre drame s-a consumat la intersecţia străzilor 30 Decembrie şi Bulevardul Revoluţiei. Un motor Kawasaki, care rula cu mare viteză, a acroşat o maşină ce pornise regulamentar de la semafor. Motorul a fost efectiv rupt în două. El era condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, care în urmă cu câteva zile suferise un alt accident, lovind o maşină. Atunci s-a ales însă doar cu răni minore.

Al doilea accident s-a produs în zona Casinoului, unde un pieton a fost lovit de motor, în timp ce traversa strada. Şi-a pierdut viaţa.

În al treilea accident a fost implicat un tânăr handbalist de 17 ani, component al echipei Aradului. Băiatul s-a lovit puternic în zona cervicală şi a suferit o fractură la braţul drept. A fost supus mai multor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Arad.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro