Local

Şerpăria de la IMAR e tot mai catastrofală!

15.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Locul unde a fost fabrica de mobilă a Aradului, IMAR (odinioară mândria industriei româneşti), este tot mai neglijat. E un teren numai bun de explorat de către Garda de Mediu şi Agenţia de Protecţia Mediului, fiindcă a devenit un focar de infecţie. Chiar dacă a fost înconjurat cu un gard de metal, de dincolo de gard se zăresc bălăriile, iar pe trotuar ies uneori şerpi şi şobolani care şi-au găsit un habitat minunat pe terenul fabricii demolate.

Afişul uriaş care anunţa că aici se va construi un magazin mall (care, dacă ar fi fost să ne luăm după proiectele iniţiale, era deja terminat) este zdrenţuit şi fâşii din el fâlfâie în vânt, ca o antireclamă nu numai pentru antreprenor, ci şi pentru Arad, în general.

La ora documentării noastre, mai mulţi trecători ne-au întrebat cu ce scop fotografiem locul, şi ne-au declarat revoltaţi că ceea ce se întâmplă acolo sfidează bunul simţ. Un obiectiv de referinţă al Aradului a devenit şerpărie. Şi nu se găseşte nicio autoritate care să intervină măcar pentru toaletarea zonei. 

Sursa: Observator.info

Autor: Andrei Ando ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro