Local

MotoRock 2011: Un festival cu multa lume plin de energii descătuşate, lumină şi bucurie

18.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Pasionaţii de motoare din România şi Ungaria şi-au dat întâlnire la Pecica, în judeţul Arad, la Festivalul Motorock. Şi dacă s-au adunat în număr atât de mare, cel puţin 500 de motociclişti au participat şi la un marş prin care au vrut să le transmită şoferilor să-i respecte în trafic.

Motocicliştii şi-au dat întâlnire în acest weekend la Pecica, în judeţul Arad, unde a avut loc Festivalul Motorock editia a VII-a. Pe lângă a-şi etala motoarele, pentru cei mai mulţi, acesta a fost un prilej de a-şi da întâlnire cu prietenii mai vechi, din zone îndepărtate.

O parte dintre motociclişti au mărşăluit pe DN1 de la Pecica până la Arad pentru a atrage atenţia că şi ei sunt participanţi la trafic.

Programul a fost plin şi efervescent, plecând de la concertele rock susţinute de trupele deja bine cunoscute evenimentului, demonstraţiile de Super Cross şi ATV; târg de prezentare Auto Moto, disco, vizitarea mănăstirii Bezdin. Au urmat şi concursuri de scandenberg, fotbal pe plajă, tenis cu piciorul, pescuit, apoi o probă specială – „perete de căţărare”, şi plimbări pe Mureş cu barca. S-au mâncat mici, frigărui, s-a băut bere rece într-o atmosferă încisă de soare şi exuberanţă tinerească. Un festival cu multa lume plin de energii descătuşate, lumină şi bucurie.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro