Local

Furtună ?n vest

22.07.2011 ⋅ 0 comentarii

O furtună iscată din senin a dărâmat copaci, a distrus acoperişuri şi a mobilizat zeci de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit  însă pagubele materiale se ridică la valori smenificative.

 Furtuna i-a luat pe nepregătite pe mulţi hunedoreni, asta deşi meteorologii au anunţat că astfel de fenomente sunt extrem de probabil să se întâmple în această perioadă.

 Rafalele au blocat circulaţia trenurilor în zona Petroşani, după ce un arbore s-a rupt, a distrus firele de înaltă tensiune şi a îndoit un stâlp de la reţeaua electrică.

Vântul a smuls zeci de acoperişuri ale unor blocuri din Hunedoara şi Deva, pe care le-a trântit în parcările din jur dar şi acoperişul de pe Hotel Deva.

Furtuna a generat pierderi materiale si  in caras severin.

Localităţi  ramase  fără curent electric, drumuri inundate, bucăţi de tablă smulse din acoperişuri, copaci rupţi şi cabluri întrerupte – acesta este bilanţul vijeliei inregistrate in judet. La Zorlenţul Mare a fost trăsnit un gard din lemn care a luat foc iar la km 8, din cauza vijeliei, un autoturism s-a răsturnat din cauza şoferului care s-a speriat de vânt.

În cartierul Lunca Bârzavei, lângă parcul Copilului, un acoperiş de la baza sportivă a fost smuls de vânt

Meteorologii anunta alte ploi insa doar in regiunile nordice, în timp ce în restul ţării, cerul se limpezeşte. La răsăritul soarelui, termometrele vor arăta valori termice minime de la 10 la 20 de grade..

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro