Local

S-A ASCUNS ?N PORTBAGAJUL UNUI AUTOTURIM

26.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetatean turc care intentiona sa iasa ilegal din Romania, ascuns sub bagajele aflate in portbagajul unui autoturism cu care calatoreau doi cetateni bulgari.  

În dimineaţa zilei de 25.07.2011, în jurul orei 06.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism marca ,,VW PASSAT’’ cetăţeanul bulgar Ibrahim I., în vârstă de 45 ani, având ca pasager în mijlocul de transport cetăţeanul bulgar Sotir K., în vârstă de 54 ani.

La controlul de frontieră efectuat de poliţiştii de frontieră cei doi au declarat că în portbagajul autoturismului ,,VW PASSAT’’ transportă numai bagajele personale şi au ca destinaţie Germania.

În urma verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport s-a constatat faptul că în portbagajul maşinii era ascunsă o persoană de sex masculin. Din cercetări, a rezultat că cel în cauză se numeşte Halil A., în vârstă de 39 ani, este cetăţean turc şi intenţiona să ajungă ilegal în Germania.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării cetăţeanului turc sub aspectul săvârţirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul mijlocului de transport şi conaţionalul său sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor persoanele în cauză vor fi prezentate procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro