Local

PATRU PERSOANE DEPISTATE ?N TENTATIVĂ DE TRECERE ILEGALĂ A FRONTIEREI

26.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au reţinut trei tunisieni şi un marocan care au încercat să treacă ilegal în Spaţiul Schengen.

În data de 25.07.2011, în jurul orei 20.30, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat acţionând în baza unei informaţii primite de la Poliţia Oraşului Nădlac a reţinut patru persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos, spre Ungaria.
Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în vegetaţia din apropierea liniei de frontieră.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Algeria şi Maroc, au vârste cuprinse între 24 şi 31 ani şi intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen. Cei în cauză au declarat că s-au deplasat cu o maşină de ocaziei până în localitatea Nădlac, de unde au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii. Ei au declarat că au recurs la această metodă întrucât nu deţineau viză pentru Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalzarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro